Gå til innholdet

Viktig melding til medlemmer i Oppland Transportarbeiderforening!

Norsk Transportarbeiderforbund har fått melding fra styret i Oppland Transportarbeiderforening om at fredag 8. mars 2019 ble det tatt kontakt med Namsmannen i Gjøvik hvor foreningen meldte oppbud.

Alle medlemmer beholder sine rettigheter, goder og forsikringer i forbundet etter at Oppland Transportarbeiderforening meldte oppbud den 8. mars 2019 og vil inntil videre være knyttet til Norsk Transportarbeiderforbund som direktemedlem. 

Det medfører at: 

  • medlemmer som er tilknyttet klubb/tillitsvalgt på arbeidsplassen skal ta saker opp med sin klubb/tillitsvalgt som tidligere. Klubben/tillitsvalgt sender saker, som skal behandles videre, direkte til forbundet på e-post: oppland@transportarbeider.no. 
  • medlemmer som ikke er tilknyttet en klubb/ikke har tillitsvalgt på arbeidsplassen, tar direkte kontakt med forbundet på e-post: oppland@transportarbeider.no, evt. på telefon (+47) 40 64 64 64. Det anbefales å kontakte oss per e-post, da det til tider kan være kø og vanskelig å nå oss per telefon. 

Vi ber om at alle medlemmer går inn på ”Min side” på www.transportarbeider.no og sjekker at de opplysninger som er i medlemsregisteret vårt er riktig.

Vi vil sørge for informasjon etter hvert som vi vet mer om hva som vil skje framover.