Gå til innholdet

OL treff for transportarbeidere 25 år etter Lillehammer OL.

10-11. Februar 2019 inviteres det til samling på dagen 25 år etter at det hele startet med 2000 busser. Alle medarbeidere, trafikkledere og sjåfører i Transport94 inviteres til reunion for T94 25 år etter OL-festen på Lillehammer

Arrangørene håper mange av de som var med på en av norgeshistoriens største transportoppdrag vil komme til Lillehammer til et hyggelig gjensynstreff. Samtidig har arrangørene behov for at budskapet spres, da de ikke sitter med adresser til alle. Invitasjonen sendes også til busselskaper og legges ut på Facebook-gruppen «2000 busser til OL-festen», så her er det bare å ta kontakt hvis du var en av dem som bidrog i Transport 94 på Lillehammer.

Arrangementet støttes av Volvo Norge AS, NHO Transport og Norsk Transportarbeiderforbund. Vi støtter dette arrangementet fordi mange av våre medlemmer deltok i dette arbeidet i 94, sier 2. nestleder Dag-Einar Sivertsen. Forbundet håper at mange benytter seg av denne invitasjonen og at dette blir en minnerik opplevelse 25 år etter at Samaranch omtalte Lillehammer-OL som «Best games ever» , avslutter Sivertsen.

Se vedlagte invitasjonsbrev med link til påmelding.