Gå til innholdet

Norges desidert beste innboforsikring skifter navn!

LO forbundenes egen forsikring skifter snart navn fra LOfavør Kollektiv hjemforsikring til LOfavør Innboforsikring.

Med dette navneskiftet mener vi forsikringens innhold blir tydeligere og enklere å forstå.  Selv om forsikringen nå endrer navn etter over 50 år, så er den like viktig og aktuell for medlemmene våre. Jeg er stolt av å kunne si at våre medlemmer fremdeles har Norges beste innboforsikring sier 2. nestleder Dag- Einar Sivertsen i Transportarbeiderforbundet. 

Forsikringen dekker blant annet:
-    Alt innbo og løsøre er forsikret med ingen øvre forsikringssum
-    Dekker skader og tap av innbo ved brann, vann og tyveri 
-    Enkeltgjenstander, samlinger, smykker og gull er forsikret inntil 300 000,-
-    Sykkel, rettshjelp, ID-tyveri og mye mer.

Les mer om LOfavør Innboforsikring og fullstendige vilkår her - https://www.lofavor.no/Medlemsfordeler/Forsikringer/Kollektiv-hjemforsikring

Ved årsskiftet trer nye og forbedrede vilkår i kraft. Disse vil bli omdelt til alle medlemmene våre og for første gang vil vi sende disse elektronisk til de det er mulig, forteller Sivertsen. 

Ikke betal dobbelt opp! 
Innboforsikringen er en del av medlemskap i forbundet. Selv om en har to innboforsikringer, vil man kun få én erstatning hvis noe skulle skje, sier Sivertsen. Har du du innboforsikring i et annet selskap, kan du få hjelp til å si opp avtalen av vår samarbeidspartner SpareBank 1. Benytt deg derfor av muligheten til å spare penger på dobbel innboforsikring, avslutter Sivertsen. 

Trykk her for hjelp til å si opp: https://kundeforsikring.sparebank1.no/privat/forsikring/open/#/oppsigelse/dobbeltforsikret