Gå til innholdet

Nå nærmer sommerferien seg og økt reisevirksomhet for mange

Er du klar for årets sommerferie? Sommeren er høysesong for reiseglade mennesker. Det å reise og oppleve nye steder forbinder vi med noe positivt. Likevel er det noen som opplever uventede opplevelser i forbindelse med reisen eller oppholdet både i Norge og i utlandet. Hvis du har Transportarbeiderforbundets reiseforsikring i Sparebank 1, er du godt dekket for alt som eventuelt måtte oppstå i ferien, sier 2. nestleder Dag-Einar Sivertsen

Reiseforsikringen din gjennom forbundet gjelder døgnet rundt, i hele verden. Den hjelper deg bl.a. hvis bagasjen din blir forsinket eller borte, hvis du blir utsatt for tyveri, eller hvis du blir syk på reisen. Husk også at barn opp til 20 år er dekket av foreldrenes reiseforsikring så lenge de har samme adresse i Folkeregisteret, sier Sivertsen som også har følgende tips på veien. 

Det er lurt å lagre telefonnummeret til Sparebank 1 Forsikring: +47 915 02 300. 
Vi anbefaler at du har med deg Reisekortet. Du finner det i LOfavør-appen eller i kundeportalen hos SpareBank1 www.sparebank1.no/minforsikring. Du kan skrive det ut, og dele det på e-post med de andre som er dekket av forsikringen.

Ta gjerne kopi eller ta bilde av dine og din families personlige dokumenter som pass, kredittkort, sertifikater m.v.

Hvis du må bruke forsikringen, kan du melde det på www.meldeskade.no.  
Fordelene ved å melde skade på nett:
Raskt og enkelt, Kortere saksbehandlingstid, Ingen telefonkø, Svar i løpet av neste arbeidsdag.
 
Ønsker du likevel ikke å melde skade på nett kan du
ringe +47 915 02 300
 
Blir du syk når du er på ferie, ringer du +47 22 96 50 45.  

Vi anbefaler derfor alle våre medlemmer å bli med på forbundets reiseforsikring. Ta kontakt med oss for å bli med på forsikringen. Husk da å si opp eventuell reiseforsikringen du har privat, så slipper du å betale for forsikringer du ikke trenger, avslutter Sivertsen.

VI I TRANSPORTARBEIDERFORBUNDET ØNSKER ALLE EN GOD REISE OG FLOTT SOMMER!!

ferie