Nett-banner 950x173 72
facebook
181x71 - Norsk Transportarbeiderforbund
Landsmøte 2017
lonn-gods.jpg
nettbutikk.jpg
help forsikring
LO Favør
Lo web
Lovdata

Transportarbeiderforbundet og Statens Vegvesen samarbeider om beltekampanje

3.januar 2017
Bilbelte I disse dager gjennomføres en beltekampanje som har som mål om å alle til å fokusere på bruk av bilbelte. Transportarbeiderforbundet og Statens Vegvesen samarbeider i forhold til kampanjen som i hovedsak har fokus på bruk av belter i buss.

De som tar buss i tiden fremover vil kunne oppleve fokus rundt kampanjen gjennom plakater og informasjon i bussen, på ulike nettsider og i  kontroller fra vegvesenets side. Hensikten med kampanjen er å få flere til å bruke beltet når de reiser med bussen og for den sak skyld alle kjøretøyer der belte er montert. All dokumentasjon viser at beltet redder liv og øker sikkerheten for alle.

- Vi samarbeider om dette fordi mange av forbundets medlemmer på en eller annen måte er innom temaet "beltebruk" i sin hverdag, sier 2. nestleder Dag-Einar Sivertsen. Det kan være bussjåføren som forsøker å få passasjerer til å bruke beltet i bussen og det kan være tungbilsjåførenes eget beltebruk som på en eller annen måte er i fokus. Uansett er det viktig for oss å støtte opp om slike kampanjer som har et mål om å ivareta alle sin sikkerhet samt redde liv i trafikken. - Vi har ingen å miste og beltet redder liv, det er det ingen tvil om. Derfor oppfordres alle til å bidra til at kampanjen oppnår sin målsetting, nemlig at du skal bruke beltet der det er montert uansett kjøretøy, avslutter Sivertsen.

 

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok