Nett-banner 950x173 72

Siv Jensen støtter NTF om Alnabru

27.august 2013
Siv Jensen 270813-small FrP ønsker å flytte politiets planlagte beredskapsbase bort fra Alnabru. Siv Jensen sier til NTB at regjeringa må revurdere denne saken. Det var i fjor at det ble bestemt at basen skulle plasseres på Alnabru. - Vi er glade for at FrPs leder nå støtter NTF sitt syn i denne saken, sier 1. nestleder Lars M. Johnsen. Les mer!


(Foto: Roy Ervin Solstad)

Saken om plasseringa av politiets nye beredskapsbase var ute på høring i fjor. I NTFs høringssvar var forbundet svært kritisk til at basen skulle legges til Alnabru.

- Alnabru er selve navet i godstransporten i Norge og helt vesentlig i arbeidet med å føre mer gods over fra veg til bane. Hvis politiets beredskapsbase skal legge dit, vil det ikke være nok areal til å kunne møte behovene i godstransporten de neste ti-årene, sier Lars M. Johnsen.

- I vårt høringssvar pekte vi blant annet på Lahaugmoen i Skedsmo som et alternativ for beredskapsbasen. Vi er tilfredse med at FrP, som kan havne i regjering etter valget, støtter dette synet. En slik plassering av basen vil bety at det vil bli nok arealer på Alnabru til transport- og logistikkformål i framtida, og befolkningen i Grodruddalen vil bli spart for svært mye støy, sier Lars M. Johnsen.

Trykk her for å lese Bergensavisen sin omtale av saken! 

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok