Nett-banner 950x173 72

Stort engasjement for Gaza på Notodden

8.mai 2014
Gaza bilde fotokredit REUTERS Mohammed Salem-small2 Det ble samlet inn nærmere 136 000 til Norsk Folkehjelp sitt arbeid på Gaza i forbindelse med fagbevegelsens tradisjonelle solidaritetskonsert på Notodden Bluesfestival sist søndag. Folkehjelpa oppfordrer folk til å støtte arbeidet på Gaza, behovet for humanitær hjelp er svær stort. Les mer!

(Foto: Reuters/Mohammed Salem)

Innsamlinga på Notodden ga nesten         40 000 mer enn tilsvarende innsamling i fjor. Dette er ny rekord.

- Dette er vi strålende fornøyde med. Vi merket et usedvanlig stort engasjement blant bluespublikummet på Notodden for palestinerne på Gaza og de lidelsene de blir påført av Israel i den pågående militæraksjonen der. Folk reagerer sterkt på israelernes voldsomme og folkerettsstridige bombing av sivilbefolningen, sier 1. nestleder Lars M. Johnsen i Norsk Transportarbeiderforbund (NTF). Han sitter i arbeidsgruppa for solidaritetskonserten, som har navnet "Somliga går i trasiga skor".

Så snart bombinga stopper, vil Folkehjelpa rykke inn i Gaza med humanitær hjelp til befolkningen. NTF oppfordrer alle sine medlemmer og venner til å støtte denne innsamlingsaksjonen. Dette kan folk gjøre:

1) Start din egen innsamlingsaksjon for å bidra til hjelpearbeidet etter angrepene som har rammet Gaza. Du kan bidra til en av aksjonene eller start din egen og få med deg familie og venner. Se nettsiden http://minaksjon.folkehjelp.no/gaza
2) Ring 820 44 750 og gi 200 kr
3) Gi et enkeltbidrag her eller sette over penger på kontonummer 5005 14 00000 merk «Gaza»
4) Spre innsamling på nettsider/intranett og sosiale medier
 
Trykk her for å printe ut Folkehjelpa sin oppfordring til å samle inn penger til bombeofrene i Gaza!

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok