Nett-banner 950x173 72

Hele klassen meldte seg inn!

15.januar 2013
VerveukePolarsirkelenJan13 Hele 2. klassen ved transport- og logistikklinja ved Bodø Videregående Skole tegnet elevmedlemskap i Norsk Transportarbeiderforbund da Polarsirkelen Transportarbeiderforening besøkte klassen mandag 14. januar. Foreningen har en verveaksjon denne uka der de blant annet er på skolebesøk. Les mer!


(Foto: Polarsirkelen Transportarbeiderforening på besøk på Bodø Videregående Skole )

- Vi er veldig godt fornøyde med starten på verveuka vår. Vi har blitt tatt godt imot overalt der vi har vært. Vi er selvsagt svært fornøyde med at hele 2. klassen ved transport- og logistikklinja ved Bodø Videregående Skole meldte seg inn i NTF etter vårt besøk i klassen. Det er svært viktig at vi også får med oss ungdom under utdanning i vårt vervearbeid, sier lederen for Polarsirkelen Transportarbeiderforening Bjørn Tore Bråten.

Tirsdag besøker foreningen arbeidsplasser i og rundt Bodø, og arrangerer åpent møte for interesserte tirsdags kveld. Onsdag 16. januar fortsetter verveuka i Mo i Rana og Mosjøen med besøk på arbeidsplasser og åpne møter. De som er med på verveaksjonen foruten foreningsleder Bjørn Tore Bråten, er nestleder Finn Harald Marhinussen, ungdomskontakt Chris Rudi Lind samt forbundssekretær Jan Sivertsen.

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok