Nett-banner 950x173 72

- Hadde ønsket oss mer

4.mars 2014
RogerHansen190912 Forbundsleder Roger Hansen i Norsk Transportarbeiderforbund (NTF) fikk ikke den drahjelpen han hadde håpet på fra frontfaget. I stedet gikk det akkurat som fryktet. - Jeg er ikke er overrasket over at man kom fram til en løsning i og med at forhandlingene tok så lang tid, sier han. Les mer!

(Tekst: Roy Ervin Solstad/Transportarbeideren)

– Dette viser at det har vært svært vanskelige forhandlinger, men jeg trodde nok at de hadde en løsning siden de gikk så mye utover fristen, sier han. Resultatet kunne imidlertid Roger Hansen gjerne sett bedre.

– Uten å bebreide frontfaget, for jeg har forståelse for at de er bekymret i den konkurranseutsatte industrien, så kunne vi ønsket oss noe mer kroner i potten, sier NTF-lederen.

Transportarbeiderforbundet starter sine forhandlinger torsdag neste uke, og Hansen tror på tøffe forhandlinger etter at frontfaget har satt standarden.

– Det ble som frykta. Dette resultatet gjør det ikke mindre tøft for oss, men det betyr også at vi må ta fighten i forhandlingene utover våren, sier forbundsleder Roger Hansen.

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok