Nett-banner 950x173 72

Solidaritetsarrangement for havnearbeiderne

26.februar 2015
Havnearbeidermønstring050414-1--small Alt er klart til solidaritetsarrangementet fredag 27. februar kl. 19.00 på Parkteatret i Oslo, til støtte for havnearbeidernes kamp for tariffavtale, og mot lockout og streikebryteri. NTF startet 4. februar en boikott av Yilport i Oslo havn fordi de nekter å undertegne tariffavtale med forbundet. Les mer!

Boikotten av Risavika terminal med sympatiaksjoner i Tromsø og Mosjøen, har nå vart i over et år. Ved siden av forbundsleder Roger Hansen i NTF, vil blant annet politikere fra Arbeiderpartiet, SV og Rødt holde appeller. Salongorkesteret stiller også opp med heftig rockemusikk.

I tillegg blir det debatt rundt spørsmålet om hva som skal til for at havnearbeiderne skal vinne. Spørsmålet skal besvares av Ronny Johansen, Leder i LO Tromsø, Roy Pedersen, leder i LO Oslo, Terje Fjellum, leder i Oslo Grafiske Fagforening, Markus Hansen, leder i Heismontørenes Fagforening og Bjørn Steffensen, leder i Norsk Havnearbeiderforening.
 
Kvelden avsluttes med konsert med Salongorkesteret.

Informasjon vil bli lagt ut fortløpende på arrangementets facebooksider. Det er Oslo Bryggearbeideres Forening som arrangerer markeringa.

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok