Nett-banner 950x173 72

Aksjon mot kabotasje og sosial dumping

7.november 2013
Blomquist140513 Lørdag 31. august arrangerer Vestnorsk Transportarbeiderforening i Haugesund en aksjon mot kabotasje og sosial dumping. Aksjonen arrangeres i samarbeid med Norges Lastebileierforbund (NLF). Det vil bli konvoikjøring fra tre forskjellige steder inn til Haugesund. Også andre steder i landet planlegges det lignende aksjoner denne dagen. Les mer!


Målet med aksjonen er å få oppmerksomhet rundt de store utfordringene som transportnæringen har med kabotasje og sosial dumping. Aksjonen starter kl. 11.00 med konvoikjøring fra Sveio-kanten, Karmøy-kanten og Aksdal inn til Haugesund. Hele konvoien skal så kjøre gjennom Haugesund sentrum og videre opp til Raglamyr. I fronten på lastebilene vil det være bannere med følgende tekst:

·         Innstramming av kabotasjereglene nå!
·         Nei til sosial dumping!
·         Vi krever regionale verneombud!

På Raglamyr vil det bli avholdt et arrangement med appeller fra både lokale og nasjonale representanter fra NLF og NTF. I tillegg vil det også bli anledning for politikere og andre næringsaktører til å gi uttrykk for sine meninger rundt disse problemstillingene.

Også andre steder i landet planlegges det liknende aksjoner. I Nordland skal det aksjoneres med konvoikjøring fra Fauske inn til Bodø. Det er Polarsirkelen Transportarbeiderforening og Hålogaland Transportarbeiderforening som aksjonerer i samarbeid med NLFs avdeling i Nordland.

Trykk her for å se aksjonsplakaten til aksjonen i Haugesund!

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok