Nett-banner 950x173 72

Stor samferdselsdebatt i Kristiansand

20.januar 2014
Landsmøtelogo-small I forbindelse med landsmøtet til NTF i Kristiansand 25. - 29. januar, inviterer forbundet til en stor samferdselspolitisk debatt i Fønix Kino søndag 26. januar kl. 14.00. Fafo skal først presentere sin rapport "Samferdsel i Norge - veien videre". Det vil bli innledninger med LO-leder Gerd Kristiansen og statssekretær i Samferdselsdepartementet, Bård Hoksrud. Les mer!


Det er NTF som har bestilt Fafo-rapporten. Den ser på hvordan samferdselssektoren i Norge har utviklet seg de siste ti-årene, og hva som vil bli de store samferdselspolitiske utfordringene i tida framover. Etter innledningene vil det bli en paneldebatt med deltakere fra de politiske partiene:

- Stortingsrepresentant Eirin Sund (AP)
- Partileder Bjørnar Moxnes (Rødt)
- Stortingsrepresentant Nils Aage Jegstad (H)
- Miljøpartiet De Grønne
- Stortingsrepresentant Johnny Ingebrigtsen (SV)
- Stortingsrepresentant Ola Elvestuen (V)

Debatten skal ledes av tidligere nyhetsdirektør i NRK, Tom Berntzen. Det vil også være til stede representanter for de fleste næringspolitiske organisasjonene som befatter seg med transport og samferdsel. Debattmøtet er åpent for alle.

- Vi har stor tro på at FAFO-rapporten vil legge viktige premisser for den samferdselspolitiske debatten i årene framover. Vi oppfordrer så mange som mulig av vår medlemmer og andre interesserte til å komme på debattmøtet, sier forbundsleder Roger Hansen i NTF.

Trykk her for å laste ned møteplakaten for debattmøtet!

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok