Nett-banner 950x173 72

Forberedelsene til landsmøtet i full gang

19.april 2013
Handlingsprogramgruppe110413 Forberedelsene til neste landsmøte i Norsk Transportarbeiderforbund (NTF) er i full gang. Landsmøtet går av stabelen på Ernst Hotell i Kristiandsand 25. - 29. januar 2014. - Det er mye forarbeid før et landsmøte som må gjennomføres i forhold til en rekke frister som er fastsatt i vedtektene våre, sier 2. nestleder Dag-Einar Sivertsen i NTF. Les mer!


Det første møtet i gruppa som skal legge fram forslag til nytt handlingsprogram. er gjennomført. Gruppa består av alle bransjerådslederne, lederne for ungdomsutvalget og utvalget for mangfold og likeverd og representanter for administrasjonen.

Det er nedsatt ei egen landsmøtegruppe i administrasjonen bestående av 2. nestleder Dag-Einar Sivertsen, kontrorleder Beate Knudsen, IKT-ansvarlig Gunnar Myhren, kontorsekretær Mette Eriksen samt Steinar Gjerholm fra Gjerholm Design. Denne gruppa jobber med de praktiske forberedelsene til landsmøtet så som reiser, overnatting, kulturprogram, teknisk produksjon, design og mange andre saker.

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok