Nett-banner 950x173 72

Transportarbeideren skal ha ny redaktør!

5.mars 2013
VegardHolm030513 Transportarbeiderens redaktør gjennom 19 år, Vegard Holm, blir pensjonist til høsten. Etter nesten 50 år i arbeidslivet og i fagbevegelsen, ser han nå fram til å bruke hverdagen til andre ting enn å lage fagblad for NTFs medlemmer. Les mer!


- Det er klart at det blir vedmodig å forlate en så spennende og interessant jobb som å være redaktør i Transportarbeideren. Jeg har jo levd en stor del av mitt voksne liv i NTF. Men for meg som har fått barn også i godt voksen alder, skal det bli flott å få mer tid til familien, sier Vegard Holm.

- Fra 1. januar 2012 ble du ansvarlig redaktør i Transportarbeideren, og fagbladet redigeres etter Redaktørplakaten. Var det viktig?

- Det var viktig både for fagbladet og meg. Etter min mening bidrar dette til å øke fagbladets troverdighet. Dette er også et resultat av en profesjonalisering innen vår bransje, og nesten alle de andre fagbladene i fagbevegelsen redigeres nå etter redaktørplakaten. Vi har en god formålsparagraf for Transportarbeideren, som sikrer at bladet også i framtida skal drives på forbundets idegrunnlag, sier Holm. Stillingen som ansvarlig redaktør er nå lyst ut med søknadsfrist 14. mai

Trykk her for å lese stillingsannonsen for stillingen som ansvarlig redaktør i Transportarbeideren!

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok