Nett-banner 950x173 72

Trakk sitt kandidatur

14.august 2014
Roger130814-small Forbundsleder Roger Hansen i Norsk Transportarbeiderforbund (NTF) trakk seg på ITF-kongressen i dag som kandidat som leder av ITFs kollektivtrafikkomite. Det har vært to norske kandidater til denne lederstillingen. Les mer!

(Bildet: Forbundslederen ser det ikke som noe nederlag å trekke seg som kandidat til ITFs kollektivtransportkomite. Foto: Roy Ervin Solstad/Transportarbeideren)

Abjørn Wahl fra Fagforbundet er nå den eneste nordiske kandidaten til ledervervet i denne komiteen. Kollektivtrafikkkomiteen ligger under ITFs vegseksjon.

- Det var ikke mulig å samle nok stemmer til at jeg kunne få flertall. Da er det ingen vits å stille. Det er viktig å vise at Norden kan stå sammen om en kandidat, så jeg har bedt om at mitt navn ikke blir fremmet

- Jeg ble oppfordret av Nordisk Transportarbeiderføderasjon om å stille som kandidat. Det aksepterte jeg under forutsetning av at det var klart på forhånd at det ble flertall for meg. Slik ble det ikke. Jeg ser ikke på dette som noe nederlag, sier forbundslederen.

- Nå er jo Norge og NTF likevel representert i vegseksjonen, gjennom at NTFs ungsomsleder Roy Einar Nilsen er valgt inn som ungdomsrepresentant i seksjonen.Vi har også andre viktige verv i ITF. Det er vi godt fornøyde med, sier forbundsleder Roge Hansen. 

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok