Nett-banner 950x173 72

Lanserer felles informasjonskampanje

1.juli 2015
TreLedere070115-small LO lanserte onsdag en felles informasjonskampanje mot de foreslåtte endringene i Arbeidsmiljøloven (AML) sammen med Unio og YS. Kampanjen skal få frem de negative konsekvensene av endringene i arbeidsmiljøloven og at en samlet fagbevegelse går mot forslagene. Les mer!

(Bildet: LO-leder Gerd Kristiansen (i midten) står sammen med YS-leder Jorunn Berland og UNIOs leder Anders Folkestad i kampen mot endringsforslagene til AML. Til sammen representerer de 1,5 millioner arbeidstakere)
 
Mye av kampanjevirksomheten vil være nettbasert og foregå på sosiale medier.  Det er etablert ei egen nettside for kampanjen, www.mittarbeidsliv.no. På nettsida får du møte fem fiktive arbeidstakere og scenarier om hvordan endringene påvirker deres hverdag og ei lita jente.
 
- Regjeringens forslag til endringer i Arbeidsmiljøloven vil bety økt usikkerhet og mindre frihet for norske arbeidstakere. Arbeidsgiver vil få mer makt , de ansatte vil få mindre. Økt bruk av midlertidige stillinger, mer pålagt overtid og mer søndagsarbeid er ikke veien å gå for å skape et godt arbeidsliv, sier forbundsleder Roger Hansen i NTF.
 
Kampanjen er en del av mobiliseringsarbeidet som skal lede fram til den politiske storstreiken 28. januar.
 
- Det er viktig at våre foreninger, klubber og medlemmer slutter opp om streiken slik at vi får vist regjeringa at de har hele fagbevegelsen mot seg i denne saken, sier Roger Hansen.

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok