Nett-banner 950x173 72

NTFs nye nettbutikk forsinka

13.september 2015
BjørnAnders-small NTFs nye nettbutikk blir forsinka. Forbundet har skiftet leverandør av vervepremier og profileringsartikler, og i den forbindelse skal det opprettes en ny nettbutikk. - Vi skulle egentlig åpnet den nye nettbutikken 1. september, men den blir ikke åpnet før i slutten av denne måneden, sier forbundssekretær Bjørn Anders Jonassen

- Det er vår nye leverandør av vervepremier og profileringsartikler som også skal lage den nye nettbutikken. De har dessverre blitt noe forsinka med dette. Vi har nå fått beskjed om at nettbutikken åpner senest i uke 40, som er helt i slutten av september, sier Jonassen.

- Vi kommer til å få en bedre nettbutikk enn den som nå er stengt ned. Vi får en rekke nye artikler som vi tror vil være attraktive for våre medlemmer, sier forbundssekretæren.

- Vi er lei oss for at den nye nettbutikken har blitt forsinka og vi forstår at mange av våre medlemmer er utålmodige.  Men den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves, sier Bjørn Anders Jonassen.

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok