Nett-banner 950x173 72

NTFs nye kontorer tatt i bruk

9.juli 2015
Dag-Einar071915-small Mandag 7. september ble de nye kontorlokalene til NTFs administrasjon tatt i bruk. - Dette er moderne lokaler skreddersydde etter våre behov som gjør at vi vil kunne jobbe effektivt i administrasjonen i årene framover, sier 1. sekretær Dag-Einar Sivertsen i NTF. Les mer!

De nye lokalene i 6. etasje i Brugata 19 er litt større enn de gamle. Møterommene i NTFs etasje er noe større enn de gamle. I tillegg har  NTF har tilgang på store  møtelokaler som er felles for hele kontorbygget. Bygget ble totalrenovert i 2013. Ikke minst merkes dette på ventilasjonssystemet.

- Det er alltid mye styr når arbeidsplassene til mange mennesker skal flyttes. Men alle i administrasjonen og flyttebyrået gjorde en  stor innsats under flyttinga i forrige uke. Dette gjør at vi nå kan komme i normal drift igjen, sier Sivertsen.

- Vi har fått det aller meste på plass, men det er jo alltid slik at ting trenger å gå seg til. Men vi både håper og tror at dette ikke vil merkes mye ute i organisasjonen, sier Dag-Einar Sivertsen.

Fra mandag 7. september har NTFs administrasjon denne adressen:

Besøksadresse: Brugata 19, 0186 Oslo
Postadresse: Postboks 9086 - Grønland, 0133 Oslo

Ntf medlem
transport-arbeideren.jpg
Håndbok